Dvořákův komorní sbor z Kralup nad Vltavou vyhlašuje konkurz na sbormistra

Kralupský smíšený Dvořákův komorní sbor, uskupení s dvacetiletou tradicí, vypisuje konkurz na svého nového sbormistra, který se ke sboru připojí již v září 2017. Více informací se dozvíte v následujícím textu.



Redakce, středa 19. července 2017
Magazín > Zprávičky

Dvořákův komorní sbor

archiv sboru / DKS

Repertoár souboru je velmi široký, sahá od písní lidových českých, moravských, slovenských, německých, anglických až po spirituály, duchovní skladby kratší, oratorní cykly a mše. Sbor vystupuje při různých příležitostech cca pětkrát ročně. Zkoušky se konají jednou týdně v Kralupech nad Vltavou.

Požadavky na sbormistra jsou následující: hudební vzdělání, sbormistrovská praxe s amatérskými sbory a ochota účastnit se pravidelných zkoušek a koncertů v ČR i zahraničí. V případě zájmu zašlete prosím svou přihlášku a životopis nejpozději do 31. 8. 2017 na elektronickou adresu sandrastropova@seznam.cz, případně na adresu Sandra Štropová, Hostivítova 334, 278 01 Kralupy nad Vltavou. Na základě přihlášek budou vybraní kandidáti vyzváni k účasti na konkurzu, který proběhne formou praktické ukázky práce se sborem.

Bližší informace je možné získat u vedoucí sboru paní Sandry Štropové, tel. 603 255 898. Více informací o sboru a jeho dosavadní činnosti naleznete na www.dvorakuvkomornisbor.cz.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)