Tradiční moravskotřebovský festival rozezní nádvoří zámku a kostely

Ve dnech 27. a 28. května 2017 proběhne 17. ročník nesoutěžního přehlídkového sborového festivalu Moravskotřebovské arkády. Je určen dětským, mládežnickým a dospělým pěveckým sborům, které se přihlásí v určeném termínu. Festival pořádá Základní umělecká škola Moravská Třebová ve spolupráci s občanským sdružením Fermáta.



Antonín Havelka, sobota 18. března 2017
Magazín > Sborový život

Moravskotřebovské arkády 2016

archiv festivalu / Moravskotřebovské arkády

Hlavní program festivalu je rozvržen do dvou dnů. V sobotu 27. května proběhne hudební program bez účasti sborů. Samotná festivalová přehlídka sborů se uskuteční v neděli 28. května dopoledne v kostele Nanebevzetí Panny Marie a odpoledne na nádvoří moravskotřebovského renesančního zámku. Důležitou součástí festivalu je celorepubliková přehlídka výtvarných prací s názvem Výtvarný svět na zámku.

O účast na festival se můžete stále přihlásit, stačí vyplnit online přihlášku pod tímto odkazem. Termín uzávěrky podání přihlášek se posunuje do naplnění kapacity festivalu. Podmínkou účasti na festivalu je uhrazení poplatku ve výši 1 500,- Kč, který bude celý věnován prostřednictvím občanského sdružení Fermáta sbírkovému projektu Nadace rozvoje občanské společnosti a České televize Pomozte dětem! Více o festivalu naleznete na jeho webových stránkách.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)