Moravskotřebovské arkády 2011

Ve dnech 21. a 22. května 2011 proběhne jubilejní 11. ročník nesoutěžního přehlídkového sborového festivalu Moravskotřebovské arkády. Jeho organizátorem je Základní umělecká škola Moravská Třebová ve spolupráci s občanským sdružením Fermáta Moravská Třebová a je určen dětským, mládežnickým a dospělým pěveckým sborům, které se přihlásí v určeném termínu.



Antonín Havelka, sobota 13. listopadu 2010
Magazín > Sborový život

Fotografie z předchozího ročníků

Festival Moravskotřebovské arkády je týdenní akcí. V průběhu festivalového týdne jsou uskutečňována charitativní vystoupení v domovech seniorů a v ústavech sociální péče v Moravské Třebové a blízkém okolí, která zajišťují domácí sbory.

Hlavní program festivalu je rozvržen do dvou dnů. V sobotu 21. 5. proběhne hudební program bez účasti sborů. Samotná festivalová přehlídka sborů se uskuteční v neděli 22. 5. dopoledne v kostele Nanebevzetí Panny Marie a odpoledne na nádvoří renesančního zámku. Důležitou součástí festivalu je celorepubliková přehlídka výtvarných prací s názvem Výtvarný svět na zámku.

Podmínkou účasti na festivalu je uhrazení poplatku ve výši 1.500 Kč, který bude celý věnován prostřednictvím občanského sdružení Fermáta sbírkovému projektu Nadace rozvoje občanské společnosti a České televize Pomozte dětem!


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)