Tibi laus 2010

V letošním roce se v Mostě uskuteční IX. ročník festivalu duchovní hudby Tibi laus, pořadatelství se ujme sbor CSV Most a Unie českých pěveckých sborů Ústecké oblasti.



Hana Kultová, čtvrtek 11. února 2010
Magazín > Sborový život

Tibi laus 2010

Tibi laus

Festival je určen pro mládežnické a dospělé soubory bez rozlišení charakteru, repertoár však musí být duchovní.. Není určena povinná skladba, délka vystoupení 10 - 12 min.

Sborový festival se bude konat v sobotu 12. června 2010 a bude opět rozdělen na dvě části. V dopoledním programu se představí všechny zúčastněné sbory v samostatném vystoupení, a přestože se jedná o nesoutěžní festival, bude přítomna odborná porota, která následně provede za účasti dirigentů/uměleckých vedoucích souborů vyhodnocení jednotlivých výkonů. Po velmi příznivých ohlasech z minulého ročníku proběhne odpolední přehlídkový koncert v nádherných prostorách kostela Nanebevzetí Panny Marie v Mostě a bude zakončen společným zpěvem všech zúčastněných sborů.

V případě Vašeho zájmu o účast kontaktujte, prosím, oblastní výbor Ústeckého kraje na mailové adrese ucps420@seznam.cz, kde získáte další potřebné informace.

Uzávěrka přihlášek bude 24. února 2010.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)