Hledáme muže

PSMU (Pěvecké sdružení moravských učitelů) oslaví v roce 2013 sto deset let od svého založení, samozřejmě koncertem, doufáme, že v místě svého založení v Kroměříži. Jako většina mužských sborů se potýkáme s nedostatkem nových členů a z toho pramení tato výzva pro zpěváky - zájemce o mužský sborový zpěv.



Hanuš Šamánek, sobota 18. února 2012
Magazín > Sborový život

Naše principy:

Jednou za měsíc sjezd v konkrétním místě na Moravě, pátek krátká zkouška, večer koncert, sobota zkoušky, večer koncert, po koncertě odjezd domů - hudebně velmi naplněný víkend. Skladby si připravujeme individálně domácím studiem. Všem členům i kandidátům hradíme cestovní náklady a stravné. Za kandidáta uvítáme všechny zájemce, po složení podiové zkoušky plná účast na vystoupeních. Poskytujeme frak a smoking pro naše vystoupení.

V sobotu dne 10. března 2012 máme pracovní sjezd a den otevřených dveří v ZŠ ul. Osecká v Lipníku nad Bečvou. Rádi přivítáme všechny zájemce, mohou se podívat na způsob zkoušek PSMU a pokud nahlásí svou účast do středy 7.3., zajistíme pro ně zdarma oběd. Všem zájemcům proplatíme cestovné proti předložení jízdenek nebo při cestě autem ve výši jízdného z místa bydliště. Kontakt na tajemníka samankovi@volny.cz nebo mobil 606 557 641.

Budeme velice rádi, pokud se nám jakoukoliv cestou podaří získat nové členy.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)