BOHEMIA CANTAT 2006

se slevou pro členy Unie českých pěveckých sborů

Koncem srpna se v Liberci uskuteční již další ročník festivalu Bohemia cantat. Již počtvrté se o jeho konání postará občanské sdružení Bohemia Cantat za podpory Ministerstva kultury, Libereckého kraje, města Liberce, sponzorů a Unie českých pěveckých sborů. Festival bude zahájen ve čtvrtek 24. 8. večer a skončí v neděli 27. 8. tradičním dopoledním slavnostním koncertem. Společenský večer se bude konat v pátek po prvním ze dvou festivalových koncertů, druhý – alikvotní – koncert bude uspořádán v sobotu.



-cs-, sobota 22. dubna 2006
Magazín > Sborový život

Zdroj: archiv Bohemia Cantat

Ondřej Staněk / Bohemia cantat

Pořadatelé letos pro účastníky připravily šest žánrově velmi různých ateliérů: České baroko (Stanislav Mistr), Tvorba Jana Nováka (Libor Sládek), Aleatorická hudba a židovské písničky (Sylke Zimpel), České lidové písně (Tomáš Vespalec), Alikvotní zpěv (Steffen Schreyer a Wolfgang Saus) a Jazz (Anna Kohler).

Vítanou novinkou pro členy Unie českých pěveckých sborů je sleva 100 Kč na zápisném, která se nabízí účastníkům ateliérů české hudby (České baroko, Tvorba Jana Nováka, České lidové písně).


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)