Cantica laetitia v říjnu vystoupí v Mikulově a ve Zlíně

Členové Akademického sboru FT UTB Zlín Cantica laetitia zahájí svým koncertem dne 14. 10. 2022 ve 20.30 festival KAMPANILA 2022.

Zároveň si v říjnu si nenechte ujít výroční koncert s názvem „Táhnem to spolu 10 let“, kterým oslaví dne 22. 10. 2022 v 19.30 deset let činnosti sboru ve smíšeném provedení.



Jan Beránek, čtvrtek 13. října 2022
Magazín > Sborový život

Plakát "Táhnem to spolu 10 let!"

Cantica laetitia- akademický sbor FT UTB Zlín / Cantica laetitia- akademický sbor FT UTB Zlín

Akademický sbor FT UTB Zlín Cantica laetitia Zlín zahájí mezinárodní festival pěveckých sborů KAMPANILA 2022 koncertem Nocturno, který se bude konat v pátek 14. října v 20:30 v kostele sv. Václava v Mikulově. Pod vedením sbormistra Josefa Surovíka zazní skladby soudobých autorů, mezi nimi Ecce Dominus dissipabit terram, kterou speciálně pro zlínský akademický sbor napsala Tereza Surovíková. Kromě toho uvede skladby dalších světových autorů (Alfred Schnittke, Eric Whitacre, Ivan Hrušovský aj.).

Více informací ZDE

Festival pak bude v sobotu pokračovat celostátní přehlídkou sborového zpěvu dospělých CHORALIA MIKULOV a zakončen bude v neděli závěrečnými koncerty v místních kostelích v Dolních Dunajovicích a Pavlově.

Cantica laetitia - akademický sbor FT UTB Zlín

Znovu vystoupí sbor v sobotu 22. října na koncertě, uspořádaném k výročí deseti let činnosti smíšeného sboru, nazvaném „Táhnem to spolu 10 let“. Koncert se koná v kostele Panny Marie Pomocnice křesťanů na Jižních Svazích ve Zlíně a navazuje na společný koncert zlínských sborů k výročí 700 let od první písemné zmínky o městě Zlín. Smíšený sbor Cantica laetitia, který během uplynulých deseti let úspěšně reprezentoval na pěveckých soutěžích v zahraničí a nahrál tři alba, zazpívá jak úspěšná díla z minulosti, tak i nově nastudované skladby.

Vstupné na koncert je dobrovolné.

Sbor Cantica laetitia pravidelně podporuje Statutární město Zlín.

Jan Beránek

Cantica laetitia - akademický sbor FT UTB Zlín

email: cantica.laetitia@email.cz

mobil: 608 274 220

Oficiální webová stránka sboru:

zde

Oficiální YouTube kanál sboru:

YouTube


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)