DOČASNÉ PŘERUŠENÍ SBOROVÉ ČINNOSTI V ČR - zakazuje se společný zpěv ve všech formách!

Mimořádné opatření Vlády ČR

Kvůli opatření je tedy sborová činnost spojená se zpěvem (zkoušky, vystoupení i setkání) po dobu nejméně 14 dnů zakázaná. Ostatní činnost (maximálně 10 osob ve vnitřních prostorách) bez zpěvu za dodržení všech platných nařízení je možná. Vzhledem k vyhlášenému nouzovému stavu hrozí za porušení nařízení přísné sankce.



-cs-, pondělí 5. října 2020
Magazín > Sborový život

STOP

úřední dílo / https://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:P06cr.jpg

Od pondělí 5. října 2020 0.00 hodin platí na území České republiky nouzový stav z důvodu zhoršení epidemické situace v souvislosti s výskytem koronaviru SARS-CoV-2, a to na dobu 30 dnů. O jeho vyhlášení podle čl. 5 a 6 ústavního zákona o bezpečnosti České republiky rozhodla vláda Andreje Babiše na mimořádné schůzi ve středu 30. září 2020.

Mimořádné opatření MZČR platné od 5. října 2020 omezuje kromě hromadných aktivit specificky hromadné akce a aktivity spojené se zpěvem na dobu 14 dnů.

Neprofesionální orchestry a další hudební tělesa (pokud se jich netýká omezení např. pod jejich ZUŠ) mohou částečně dále zkoušet za dodržení platných nařízení a za podmínky dodržení omezení 10 osob ve vnitřních prostorách.

Celý text opatření naleznete zde: https://koronavirus.mzcr.cz/wp-content/uploads/2020/09/Usneseni-vlady-CR-ze-dne-30-9-2020-k-prijeti-krizoveho-opatreni-s-ucinnosti-od-5-do-18-rijna-2020.pdf


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)