Tříkrálovou sbírku podporují také benefiční koncerty našich sborů

Pozvánka na koncert do Prahy a recenze z Berouna

Tříkrálová sbírka slaví 20 let své celorepublikové existence. Za dvacet let se sbírka stala celospolečenskou událostí, která přináší všem zúčastněním radost, a především ukazuje sílu lidské solidarity.



redakce, neděle 5. ledna 2020
Magazín > Zprávičky

Plakát

Cantabundus / http://cantabundus.cz/

Pozvánka

Srdečně zveme na Tříkrálový koncert 6. ledna v 19,30 v kostele Panny Marie Sněžné v centru Prahy. Vystoupí pěvecký sbor Cantabundus, který působí při kostele sv. Alžběty v Praze Kbelích a JAMM Kvartet za klavírní spolupráce Petry Kolátorové. Na housle se představí Zuzana Omelková. Uslyšíte vánoční písně a koledy v různých jazycích a výběr ze Svatoroční muziky Adama Michny.

Výtežek koncertu je věnován na Tříkrálovou sbírku. Přijdťe podpořit dobrou věc a poslechnout si krásný koncert.

Tříkrálový koncert

Nedělní koncert v Berouně podpořil terénní pečovatelskou službu. Za velkého zájmu návštěvníků se v neděli 5. ledna odpoledne v berounském kostele sv. Jakuba uskutečnil tradiční Tříkrálový koncert, kde zazněly vánoční a novoroční písně v podání pěveckého sboru Comodo pod vedením Taťany Machačové a dětského sboru Lentilky. Výtěžek z dobrovolného vstupného bude věnován na podporu Terénní pečovatelské služby Charity Beroun. Jedná se o péči o seniory a zdravotně postižené, kterým je poskytována péče v jejich domácnostech. Tříkrálového koncertu v kostele sv. Jakuba v Berouně.

Tříkrálová sbírka je největší dobrovolnickou akcí u nás a letos probíhá již podvacáté. V berounském regionu se při loňské sbírce vybralo více jak 200 tisíc korun.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)