Přihlaste se na Moravskotřebovské arkády 2019!

Ve dnech 25. a 26. května 2019 proběhne 19. ročník nesoutěžního přehlídkového sborového festivalu Moravskotřebovské arkády. Jeho organizátorem je Základní umělecká škola Moravská Třebová a je určen dětským, mládežnickým a dospělým pěveckým sborům. Hlavní program festivalu je rozvržen do dvou dnů.



Antonín Havelka, pondělí 25. února 2019
Magazín > Sborový život

Moravskotřebovské arkády

archiv festivalu / Moravskotřebovské arkády

V sobotu 25.5. proběhne hudební program bez účasti sborů. Samotná festivalová přehlídka sborů se uskuteční až v neděli 26.5. a sestává ze dvou částí. Od deseti do dvanácti hodin probíhá festival duchovní hudby v kostele Nanebevzetí Panny Marie nebo kostele Českobratrské církve evangelické, od půl druhé následuje hlavní přehlídka sborů na nádvoří moravskotřebovského renesančního zámku. Důležitou součástí festivalu je celorepubliková přehlídka výtvarných prací s názvem Výtvarný svět na zámku.

Sbory se mohou rozhodnout, zda se zúčastní obou částí, či jenom jedné z nich. Časový limit pro každý sbor je 10 minut. Přihláška ke stažení je k dispozici na webu ZUŠ Moravská Třebová. Termín uzávěrky podání přihlášek je 31. března 2019. Podmínkou účasti na festivalu je uhrazení poplatku ve výši 1 500,-, který bude celý věnován prostřednictvím občanského sdružení Fermáta sbírkovému projektu Nadace rozvoje občanské společnosti a České televize Pomozte dětem!

V případě dotazů se obraťte na koordinátora festivalu Antonína Havelku (kontakt naleznete na webové stránce Moravskotřebovských arkád).


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)