Pozvánka na osmý ročník Festivalu pěveckých sborů s muzikálovým repertoárem

V řecké Soluni se letos po osmé koná již tradiční Festival pěveckých sborů s muzikálovým repertoárem, který každoročně přiláká mnoho diváků. Akce, kteoru pořádá místí pěvecký sbor KORAIS, se uskuteční ve dnech od 27. do 29. dubna 2018. České sbory jsou srdečně zvány k účasti.



Redakce, úterý 16. ledna 2018
Magazín > Zprávičky

Festival pěveckých sborů s muzikálovým repertoárem

archiv festivalu / archiv festivalu

Soluň, historické město v severní části Řecka, se ukrývá ve stínu božské hory Olymp. Atmosféra tak kromě známých muzikálových melodií dýchá také historií a antickou kulturou. Mír, přátelství, spolupráce, bratrství a solidarita, to jsou hodnoty, které si festivalová obec klade za cíl podpořit.

Festivalu se mohou zúčastnit jakékoli sbory a vokální ansámbly. Vítány jsou také taneční choreografie. Akce má nesoutěžní charakter, ovšem publikum bude mít možnost na konci každého koncertu hlasovat o nejlepší vystoupení večera. Zahajovací ceremoniál se odehraje v historickém prostředí odeonu Římského fóra v Soluni. Hlavní koncerty festivalu se pak uskuteční na půdě Aristotelovy univerzity.

Svůj sbor můžete přihlásit do konce března. Více informací a podmínky účasti naleznete na anglických webových stránkách festivalu.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)