Sbor Mendy zpíval v Salzburgu

Víkend 14.-15. 6. 2014 byl pro naše malé i trochu větší zpěváky opravdu výjimečný. Vyzkoušeli si totiž, jaké to je, zpívat v zahraničí. Za svou celoroční skvělou a pilnou práci byli odměněni překrásným výletem do Berchtesgadenských Alp (Bavorsko) a Salzburgu, takže během dvou dnů poznali vlastně dva sousední státy.



Marie Šulcová, neděle 13. července 2014
Magazín > Sborový život

Pěvecký sbor Mendy

Počasí nás mírně potrápilo v sobotu, ale i tak jsme viděli a na vlastní kůži zažili úžasné Alpy, výhled z 1700 m vysokého Kehlsteinu (tzv. Hitlerovo Orlí hnízdo), projeli se po romantickém jezeře Königsee a na závěr se vykoupali v aquaparku Watzmann Therme, odkud jsme opět měli výhled na Alpy. Ubytování v pěkném pezionu celý den završilo a nám se spalo jako v bavlnce.

Druhý den nás čekal prosluněný Salzburk, prohlídka města, Mozartův dům a odpoledne konečně koncert v Mirabellgarten - tedy zahradách Mirabell. Vystoupení se nám moc povedlo a tleskali nám turisté z různých končin světa. Určitě jsme opravdu dobře reprezentovali nejen Českou republiku, ale také Prahu 11, která nám také poskytla grant na tuto akci.

Děkujeme všem a těšíme se na další zájezd.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)