Letní škola a letní tábor Hudební mládeže ČR

Blíží se léto a s ním i letní akce Hudební mládeže – LETNÍ ŠKOLA a LETNÍ TÁBOR. Tyto desetidenní akce jsou určené vám všem, kteří milujete hudbu, tanec, divadlo, literaturu, film, fotografii a výtvarné umění, a chcete se intenzivně potkávat s přáteli podobných zájmů.



Eva Matušková, pondělí 17. června 2013
Magazín > Sborový život

Na letních táborech Hudební mládeže ČR naleznete i kroužky sborového zpěvu

Letní tábor se koná od 14. do 23. srpna 2013 v Poděbradech. Program Letního tábora HM je určen pro aktivní hudebníky, zpěváky a tanečníky a nabízí intenzivní spolupráci se zkušenými lektory hudebních a tanečních kurzů i prázdninovou atmosféru lázeňského města Poděbrady. Pro mladší zájemce (10 – 14 let) je určen Dětský hudební tábor HM, který probíhá souběžně s LT HM.

Letní škola se koná od 1. do 10. července 2013 v Třeboni a jejím tématem je „RevoltArt“, tedy revolta v umění. Těšit se můžete nejen na krásný areál třeboňského zámku a rozmanité tvůrčí dílny, ale také na řadu zajímavých hostů. Pozvání na Letní školu 2013 již přijali: tanečnice a choreografka Nataša Novotná, socioložka Jiřina Šiklová, operní pěvec Adam Plachetka, spisovatelka a dramatička Daniela Fischerová, hudební publicista, lingvista a matematik Jan Králík, odbornice na hlasovou výchovu Regina Szymiková, operní pěvkyně a herečka Soňa Červená a další.

Podrobné informace a přihlášky najdete na www.hudebnimladez.cz. Pro případné dotazy je samozřejmě k dispozici e-mail info@hudebnimladez.cz a telefon 777 010 250 (sekretariát, Eva Matušková).

Na shledání s vámi se těší animátoři a lektoři Hudební mládeže ČR – Jeunesses Musicales

Eva, Marcela, Sandra, Jana, Pavel, Ondřej, Filip, Martin, Libor a další


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)