Akreditovaný kurz pro sbormistry a hudebníky rok 2009

Oddělení kulturních služeb při Krajské knihovně v Pardubicích, Dům hudby, Sukova 1260 a Unie českých pěveckých sborů nabízejí akreditovaný vzdělávací program zaměřený na zkvalitnění odbornosti začínajících učitelů hudební výchovy na ZŠ, SŠ a učitelů hudby na ZUŠ se zaměřením na práci s pěveckým sborem a hudebním doprovodem.



-cs-, neděle 11. ledna 2009
Magazín > Sborový život

Ilustrační foto, Krajská knihovna v Pardubicích

V roce 2009 proběhne tematický okruh, který je určen především začínajícím neprofesionálním sbormistrům a korepetitorům a sbormistrům s krátkou sbormistrovskou praxí. Absolventi kurzu obdrží na závěrečné lekci absolventské osvědčení. Semináře a dílny budou probíhat v Pardubicích v Domě hudby (budova Konzervatoře) a jejich lektory budou Ing. Vladislav Souček (sbormistr), Mgr. Alice Hamáčková (fyzioterapeutka), PaedDr. Dana Ludvíčková (sbormistryně) a Jaromír M. Krygel (dirigent).

Závazné přihlášky přijímáme nejpozději do 20. ledna 2009 na e-mailové adrese: linkova.okpce@volny.cz. Informace podáme též na č.t. 466 513 131, 466 500 754. Na základě zájmu zašleme formulář přihlášky a do konce ledna 2009 již konkrétní podrobné informace k organizaci.

Podrobnější informace najdete na http://www.ucps.cz/kurz/


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)