III. Letní sborová dílna Lomnice

Netradiční setkání sborů a jednotlivců, při kterém se sbory samy představí a zapojí do výukových ateliérů, se nezadržitelně blíží. III. Letní sborová dílna Lomnice se tento rok bude konat ve dnech 2.- 6. července 2010.



Barbora Pavlišová, pátek 5. února 2010
Magazín > Sborový život

Letos otevíráme tři ateliéry Mezižánrový ateliér I, který povede již po třetí Katarína Mašlejová (Primavera Brno) ze zaměřením na lidové písně, klasiku, a jiné, Jazzový ateliér pod vedením osvědčeného Martin Mikeše (Voxtet Třešť) a žhavou novinkou je Mezižánrový II, ke kterém přislíbila účast MUTr. Dada Klementová (muzikálové ročníky Jamu Brno) a bude se ponejvíce zabývat tvorbou J. Ježeka, J.Šlitra, J. Suchého, afrikou, ale také pěveckou improvizací.

Již nyní jsou naplánovány bohaté doprovodné programy. Koncert Dady Klementové a hostů, pořádajícího sboru LSDa a zúčastněných sborů a nejsou vyloučena i překvapení.

Uzávěrka přihlášek je 30. dubna 2010 a účastnický poplatek činí 500,-Kč

Veškeré informace k dílně a přihlášku včetně čísla účtu naleznete na našich webových stránkách www.lsda.cz v sekci Letní sborová dílna.

Všechny vás zdravíme a těšíme se na vaši účast...

Ateliéry:

- Mezižánrový I. - Katarína Mašlejová (Primavera Brno): lidové písně, klasika, atd.

- Mezižánrový II. - MUTr. Dada Klementová (muzikálové ročníky JAMU Brno): J. Ježek, J. Šlitr, J. Suchý, Afrika, improvizace, atd.

- Jazz a moderní hudba - Martin Mikeš (Voxtet - Třešť)


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)