Musica Orbis, připravuje se červencový sborový festival

Pořadatelé festivalu věří v pozitivní vývoj situace a prodlužují termín přihlášek do 1. června.



The Prague Concert CO, pondělí 30. března 2020
Magazín > Zprávičky

Praha-srdce-hrad

archiv / archiv

MUZIKANTI ČEŠTÍ A SLOVENŠTÍ,

jsme s Vámi a mrzí nás každý z Vašich zrušených koncertů.

Děkujeme Vám za Váš zájem a podporu v tomto nelehkém období, moc si jich ceníme a dávají nám odhodlání nepolevovat v přípravách Festivalu.

I přes současná omezení pevně věříme, že se náš Festival bude moci letos uskutečnit a s Vaší pomocí znovu rozezníme právě ztichlé pražské koncertní sály.

Jsme si jisti, že po tom všem společenském strádání a kulturním soužení budeme všichni potřebovat setkání nad hudbou s novými i starými přáteli více než kdy jindy!

Abychom předešli jakýmkoli pochybnostem: v případě, že současný stav přetrvá a znemožní uspořádání našeho Festivalu, zavazujeme se vrátit všechny registrační poplatky a veškeré další platby jeho účastnických sborů a orchestrů.

Cílem festivalu Musica Orbis je umožnit a podpořit setkávání souborů z nejrůznějších zemí formou koncertních a soutěžních přehlídek. Během festivalu se budete moci zúčastnit prvotřídních sborových a orchestrálních workshopů pod vedením renomovaných profesionálů. Sbormistři a dirigenti dostanou jedinečnou možnost se vzájemně poznat, navázat kontakty a sdílet svoje zkušenosti s vedením sborů a orchestrů v různých částech světa.

Čeká vás nejenom koncert v nádherném kostele sv. Šimona a Judy, ale také například zpívání při mši v katedrále sv. Víta!

Těšíme se, že nám brzy předvedete své nové skladby na Musica Orbis Prague Festivalu ❤


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)