Pozvánka na Foerstrovy Osenice

PSPU a Obce Dětenice, Dolni Bousov, Rožďalovice a Veliš si Vás dovolují pozvat 4. roč. festivalu Foerstrovy Osenice, který se koná za přispění Ministerstva kultury ČR, Unie českých pěveckých sborů a Krajských úřadů Středočeského a Královéhradeckého kraje v sobotu dne 5. června 2004.



František Zumr, sobota 15. května 2004
Magazín > Sborový život

NULL

Foerstrovy Osenice

Přehlídka 11 českých a 2 slovinských pěveckých sborů se koná v průběhu dne v Osenicích (v kostele a v amfiteátru před Památníkem Foerstrova rodu), v pod-večer ve Starých Hradech, v Dolním Bousově, v kostelích v Rožďalovicích a Veliši.

Zájemci z Prahy mohou se na zahájení festivalu v l0 hod. v kostele v Osenicích dopravit vlakem. Rychlík směr Mladá Boleslav odjíždí z Prahy – hlavního nádraží v 7.01 hod., přestup v Mladé Boleslavi do Dolního Bousova a zde přestup do Osenic. Ze zastávky do kostela pouze 5 min. Rovněž je možné využít volných míst v autobusech, které budou přepravovat sbory z Prahy a odjíždět ze stanice metra Černý Most v 8.30 hod. Zde se musí zájemci o společnou přepravu přihlásit předem u ing. J. Kličky (tel. 241 710 136 nebo mobil 608 180 492) do 24. 5. t.r. Možnost stravování je po celý den v pivovaře či zámecké restauraci v Dětenicích.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)