Další zlatá pro Jiskřičku

Na 13. Celostátní přehlídce školních dětských pěveckých sborů, kraj Praha, která proběhla v sobotu 17. května 2003 v Praze, získala Jiskřička zlaté ohodnocení.



Eva Kováříková, čtvrtek 22. května 2003
Magazín > Sborový život

Ilustrační obrázek.

V koncertní sezóně 2002/2003 získal sbor ve významných soutěžích dvě zlaté medaile a jednu stříbrnou. Má za sebou 17 koncertních akcí včetně soutěží, kterým vždy předchází intenzivní podzimní a jarní studijní soustředění.

Odměnou za celoroční práci a významná ocenění bude týdenní pobyt dětí DPS Jiskřička v Itálii u moře. Část nákladů na tento pobyt bude uhrazen ze sponzorských darů našich příznivců. I zde se budou děti pilně připravovat na další plánované koncertní akce.

Od svého největšího sponzora výrobního náměstka SSŽ pana Leopolda Stejskala získala Jiskřička na cestu do Itálie výrazná žlutá trička s logem Jiskřičky a červené kšiltovky proti slunci. Všechny děti mají velkou radost a za krásný dárek z celého srdce děkují.

Muzice – svému velkému koníčku, své velké lásce věnují děti a jejich sbormistryně Dana Škardová mnoho času a sil. Intenzivně pracují na svém zdokonalování a dělají tak radost nejen sobě, ale i svému okolí, svým blízkým a stovkám neznámých tváří, jejichž potlesk a ocenění je pro děti tou největší odměnou.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)