100 zpěváků zazpívá na benefičním koncertu pro Člověka v tísni

Do pražského Rudolfina se v červnu chystá 100 zpěváků sboru ČVUT a Smíchovské komorní filharmonie. Chtějí tak pomoci sbírce Lepší škola pro všechny na podporu znevýhodněných dětí i moderních vyučovacích metod. Zajděte 19. 6. v 19:00 na koncert a pomozte tím také!



redakce / TZ, pondělí 18. června 2018
Magazín > Zprávičky

Smíchovská komorní filharmonie

Člověk v tísni / archiv organizace

Podle organizátorů tvoří sbor ČVUT pěvci ve věkovém rozmezí 10 až 91 let, mezi nimiž naleznete učitele, současné i bývalé studenty a příznivci ČVUT. Těleso patří k nejstarším amatérským smíšeným sborům v Praze.

Hráčskou základnu Smíchovské komorní filharmonie tvoří vynikající amatérští muzikanti, vesměs absolventi základních uměleckých škol, a studenti konzervatoří. Od roku 2008 v orchestru hrají i studenti Univerzity Karlovy v Praze.

Koncert proběhne k příležitosti 100. výročí vzniku republiky v úterý 19. června od 19 hodin v v Dvořákově síni pražském Rudolfinu. Na koncert bylo vytištěno 1067 vstupenek.

Celý výtěžek akce bude použit na podporu veřejné sbírky „Lepší škola pro všechny“, na vzdělávací programy Člověka v tísni v ČR. Peníze tedy poputují na výukové materiály pro děti u učitele, školení, doučování nebo třeba na podporu různých studentských programů. Projekt spolupracuje s více než 3 600 škol v celé České republice.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)