Festival Svátky Písní Olomouc 2018 brzy uzavírá registraci

Festival Svátky Písní Olomouc proběhne v roce 2018 v termínu 29. května až 3. června. Na 46. ročník festivalu se můžete přihlásit do 16. dubna.



TZ, SPO, středa 11. dubna 2018
Magazín > Zprávičky

Finalista soutěže Mundi Cantant 2017 Gloria Brunensis (Brno, ČR), Závěrečný koncert 3. 6. 2017

Martin Florian / Festa musicale

Sbormistři i zpěváci se mohou těšit především na Mezinárodní soutěž pěveckých sborů Mundi Cantat (více informací zde). V druhém postupovém kole soutěže, Soutěž o Absolutního vítěze Mundi Cantat (více informací zde), pak změří schopnosti nejúspěšnější sbory prvního kola. Mimo tradičních aktivit, sborových koncertů a přehlídek, se návštěvníci a účastníci festivalu mohou aktivně i jako diváci zúčastnit doprovodného programu.

Festival poctí svou přítomností zajímavé sbormistrovské osobnosti ze zahraničí, jako lektoři a porotci soutěže: Branko Stark (Chorvatsko), Cool Jae - Huh (Jižní Korea), Somtow Sucharitkul (Thajsko), Ian Lim Kean Seng (Malajsie) a Damian Whiteley (Austrálie).

Pro více informací o nadcházejícím ročníku navštivte naše webové stránky www.festamusicale.com, nebo se na nás s dotazem obraťte přímo na e-mailu: info@festamusicale.com, či telefonu: +420 606 082 266.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)