Soutěžte na mezinárodním festivalu IFAS 2016 v Pardubicích

Srdečně Vás zveme k účasti na 24. bienále Mezinárodního festivalu akademických sborů IFAS Pardubice. Ročník 2016 se bude konat ve dnech od 1. do 6. července.



Alena Mejstříková, pátek 2. října 2015
Magazín > Zprávičky

IFAS, Cantica Laetitia Zlín

Jiří Sejkora / IFAS

IFAS je soutěžní festival, jehož vrcholem je soutěž o cenu Grand Prix a o Cenu Bohuslava Martinů. Soutěž je rozdělena do následujících kategorií: A1 - smíšené sbory s povinnou skladbou (min. 25 zpěváků), A2 - komorní smíšené sbory s povinnou skladbou (max. 24 zpěváků), A3 - ženské sbory s povinnou skladbou, B1 – folklor, B2 - folklor vlastního národa, C1 - hudba jednoho stylu artificiální hudby – (např. renesanční nebo barokní hudba, romantická hudba, hudba 20. století, duchovní hudba apod.), C2 - jazz, pop, spirituál, gospel a BM - soutěž o Cenu Bohuslava Martinů.

Festival je určen pro sbory působící při univerzitách a vysokých školách, sbory působící při vyšších odborných školách a či sbory, u nichž 75% zpěváků splňuje věkovou hranici 18 - 30 let (platí pro kategorie A1, A2, A3 s možností postupu do Grand Prix, ostatní kategorie včetně BM jsou určeny pro všechny typy sborů mimo dětských).

Podrobnosti o festivalu naleznete na www.ifas.cz.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)