Iuventus, gaude! přijal pozvání na prestižní festival ve Francii

Letošní sezona koncertního sboru IUVENTUS, GAUDE! nebude s definitivní platností ve znamení domácího nebo světového soutěžení. Sbor, který za posledních 5 let nezažil na vrcholu sezony nic jiného, než náročné přípravy na některou ze světových soutěží se v druhé polovině školního roku zaměří výhradně na koncertní činnost a dotočnou již před Amerikou připravovaného CD. Vrcholem sezony bude účast na výběrovém festivalu v Provence, kam sbor obdržel čestné pozvání po pečlivém výběru umělecké komise.



Renata Pospíšilová, pátek 22. února 2013
Magazín > Sborový život

Iuventus, gaude!

Součástí festivalu, který se uskuteční ve dnech 21.- 27.7. bude každodenní koncertní vystupování po celé jižní Francii s přejezdem až 150 km denně, ale i poznávání této nádherné turistické oblasti.

Aby si poměrně náročný koncertní pobyt Iuvenťáci dostatečně užili, plánují po festivalu krátké prodloužení pobytu u krásného jihofrancouzského moře či jiné atraktivní oblasti Provence.

Příprava koncertního zájezdu vypukne na soustředění v Oldřichově v Hájích, kam koncertní sbor odjíždí připravit svých povinných 90 minut nejen francouzského repertoáru.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)