Májový koncert

Ženský pěvecký sbor DUHA oslavil letošní Den matek koncertem, který se konal v koncertním sále Domu s pečovatelskou službou v Ostravě - Nové Bělé.



Lenka Russová, pátek 4. června 2010
Magazín > Sborový život

Ženský pěvecký sbor Duha

Ženský pěvecký sbor DUHA oslavil letošní Den matek koncertem, který se konal v koncertním sále Domu s pečovatelskou službou v Ostravě - Nové Bělé. Program koncertu byl zaměřen zejména na skladby populární hudby určené pro sbor a klavírní doprovod, kterého se skvěle zhostila Mgr. Jana Neubauerová. Ve dvou skladbách na kytaru sbor doprovodil pan Jiří Kolesár.

Celý koncert řídil doc. Pavel Režný, dirigent sboru. Koncert se publiku velmi líbil, s nadšením byly přijaty zejména skladby skupiny Beatles jako např. Ob-la-di, ob-la-da a Yesterday.

Program koncertu: Dvořák, A.: Čtyři dueta, Spirituál: To já, pane můj, Spirituál: Wade in the water, Spirituál: Littĺe David, Donaldson, W.: Yes Sir, Bernstein, L.:I feel pretty, Jenkins, K.: Adiemus, Lennon-McCartney: Michelle, Lennon-McCartney: Obladi, oblada, Lennon-McCartney: Yesterday, Simon, P.: Bridge over troubled water, Chattanooga, choo choo


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)