5. ročník festivalu Písničkou se jaro otevírá

Milí zpěváci, milí přátelé muzikanti, v čase, kdy se k vám dostává naše psaní, ještě drží paní Zima své žezlo vlády pevně v rukou a naše krajina odpočívá pod sněhovou přikrývkou. Ale my už pomalu voláme po jaru a hlavně, po společném zpívání.



Regina Krchňáková, úterý 16. března 2010
Magazín > Sborový život

Letošní ročník pěveckého festivalu "Písničkou se jaro otevírá" bude 24. dubna 2010 v DK Ralsko v Mimoni a tradičně bude rozdělen na dopolední část pro dětské sbory (od 9.00 hod.) a odpolední část pro sbory smíšené (od 14.30 hod.). Časy jsou v tuto chvíli orientační a budou upřesněny po uzávěrce přihlášek.

V sále bude zajištěno ozvučení, 3 stojany na noty a klávesy. Klavír zde bohužel, není. Potřebujete-li k vašemu vystoupení další nástroje, přivezte si je, prosím, s sebou. Každý sbor si uvede program svého vystoupení sám.

Nemějte strach, ani letos nepřijdete o třešničku na našem muzikantském dortu, o společné zpívání. . Přihláška i písně je dostupná ke stažení i na webových stránkách ZUŠ V. Snítila Mimoň www.zusmimon.cz .

Pokud máte chuť strávit jednu aprílovou sobotu ve společnosti písniček a lidiček stejně naladěných. Přihlášku je pak možné zaslat do 20. března 2010.

Kontakty:

Regína Krchňáková, Re.Krchnakova@seznam.cz, tel. 736 255 642

ZUŠ V. Snítila, Mírová 119/III, 471 24 Mimoň, tel. 487 862 372.


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)