Akreditovaný kurz pro sbormistry a hudebníky 2010

Oddělení kulturních služeb při Krajské knihovně v Pardubicích, Dům hudby, Sukova 1260 a Unie českých pěveckých sborů nabízeji akreditovaný vzdělávací program zaměřený na zkvalitnění odbornosti začínajících učitelů hudební výchovy na ZŠ, SŠ a učitelů hudby na ZUŠ se zaměřením na práci s pěveckým sborem a hudebním doprovodem.



-cs-, čtvrtek 24. prosince 2009
Magazín > Zprávičky

Ilustrační foto, Krajská knihovna v Pardubicích

V roce 2010 proběhne tematický okruh, který je určen především učitelům hudební výchovy na ZŠ, SŠ a učitelům hudby na ZUŠ se zaměřením na práci s pěveckým sborem a hudebním doprovodem, nebo sbormistrům s krátkou sbormistrovskou praxí Absolventi kurzu obdrží na závěrečné lekci absolventské osvědčení. Semináře a dílny budou probíhat v Pardubicích v Domě hudby (budova Konzervatoře) a jejich lektory budou MgA. & Mgr. Marek Valášek, Ph.D. (dirigent, sbormistr), Mgr. Alice Hamáčková (fyzioterapeutka), PaedDr. Dana Ludvíčková (sbormistryně) a Jaromír M. Krygel (dirigent) a PaedDr. Alena Tichá, Ph.D.

Závazné přihlášky přijímáme nejpozději do konce ledna 2010 na e-mailové adrese: b.bastlova@knihovna-pardubice.cz nebo písemně na adresu Krajská knihovna, Sukova tř.1260, 530 01 Pardubice. Informace podáváme též na telefonních číslech 466 500 754, 602 153 454 (Hana Cihlová) nebo 466 531 252, 602 156 555 (Blanka Bastlová).

Přihlášku a podrobné informace naleznete na internetové adrese http://kurz.ucps.cz


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)