Moravskotřebovské arkády 2009

Ve dnech 23. a 24. května 2009 proběhne 9. ročník nesoutěžního přehlídkového sborového festivalu Moravskotřebovské arkády. Jeho organizátorem je Základní umělecká škola Moravská Třebová ve spolupráci se Sdružením Fermáta Moravská Třebová a je určen dětským a mládežnickým sborům a sborům dospělých, které se přihlásí do konce ledna 2009. 



Antonín Havelka, pondělí 12. ledna 2009
Magazín > Sborový život

Fotografie z předchozího ročníků

Hlavní program festivalu je rozvržen do dvou dnů. V sobotu 23. 5. proběhne festival duchovní hudby v kostele Nanebevzetí Panny Marie a přehlídkový festival klasického sborového repertoáru na nádvoří moravskotřebovského zámku. Program pokračuje v neděli 24. 5. další festivalovou přehlídkou též na nádvoří zámku, který je součástí městské památkové rezervace.

Festival sborového zpěvu probíhá ve spolupráci se sbírkovým projektem Nadace rozvoje občanské společnosti a České televize Pomozte dětem! Výtěžek z  akce bude věnován v plné výši na konto sbírky Pomozte dětem. Podmínkou účasti na festivalu je poplatek ve výši 1.000 Kč (za sbor), který bude též celý věnován prostřednictvím občanského sdružení Fermáta sbírkovému projektu.

Informace o festivalu a elektronickou přihlášku naleznete na internetové adrese www.zusmt.cz/moravskotrebovskearkady, se svými dotazy se můžete obracet na e-mailovou adresu mtarkady@zusmt.cz a nebo volejte na tel.: 461 311 709 / kl.209 p. Antonín Havelka (mob. tel. 737 035 295)


Publikování nebo šíření obsahu bez předchozího souhlasu je zakázáno. Za obsah textů odpovídají jejich autoři.

O nás   Kontakty   Inzerce   Podmínky užívání   Cookies

Časopis Cantus   Festa academica   czech-choirs.eu (en)